Vés al contingut

notícies relacionades

papa-emilce-cuda-diàleg

La delegada pontifícia per a l'Amèrica Llatina parlarà sobre el model econòmic del Papa a Barcelona

CR | La Fundació Valors Humans i la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri proposen un diàleg obert amb la delegada Pontifícia per a l'Amèrica Llatina, Emilce Cuda, sobre la nova economia que el papa Francesc està impulsant. Sota el nom 'El nou paradigma econòmic: l’ecologia socioambiental' i coincidint amb el desè aniversari del pontificat de Bergoglio, la conferència i diàleg es realitzarà a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri el diumenge 2 d'abril a les 17:00 h. El bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo serà l'encarregat de presentar l'acte.
Expropiació Sant Felip Neri

L’Oratori de Sant Felip Neri denuncia "l’expropiació arbitrària" de l’Ajuntament de Barcelona

CR | L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest divendres que vol expropiar els edificis de l’Escola Sant Felip Neri i dels locals del convent que són propietat de la Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri de Barcelona. En concret, la Comissió de Govern celebrada dijous va aprovar inicialment un pla urbanístic que estableix la titularitat pública de les parcel·les dels números 3, 4 i 6 de la plaça de Sant Felip Neri, i del número 3 de la plaça de Frederic Marés, tots ells situats al barri Gòtic.
sant-felip-neri

L’Escola Cristiana lamenta que l’administració aprofiti l’ofegament econòmic “per quedar-se amb escoles”

CR | “Lamentem que, un cop més, l’Administració s’aprofiti de l’ofegament econòmic al qual estan sotmesos els centres educatius per quedar-se un projecte d’iniciativa social”. Aquesta és la reflexió de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) després que aquests dimecres el Consorci d’Educació de Barcelona anunciés que l’Escola Sant Felip Neri passarà a ser de titularitat pública l’any vinent.

panoràmica

Veure la fe

podcasts