Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-terrassa-pis

Càritas Sant Cugat obre un nou pis per a dones amb fills 

CÀRITAS TERRASSA | El bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, ha beneït aquest dijous el nou pis de dones de Càritas Sant Cugat. L'objectiu del projecte que s'ha inaugurat és ajudar a dones que estan en una situació de màxima vulnerabilitat i tenen fills a càrrec. 

Cristau pren possessió com a bisbe de Terrassa: “No podem desaprofitar el Sínode”

(Laura Mor –CR/Terrassa) En un entorn conegut i envoltat de la seva gent. Salvador Cristau Coll ha iniciat aquest dissabte el servei com a bisbe dels vallesos. Cristau ha pres possessió del càrrec en una celebració solemne, a l’església catedral del Sant Esperit de Terrassa. Un espai conegut també perquè va ser-ne rector durant dos anys quan es va crear la diòcesi de Terrassa el 2004. Però sobretot pels onze anys que ha exercit de bisbe auxiliar. La cua per saludar-lo en acabar la celebració explica també que coneix el terreny que trepijta.

Mor Francesc Llonch, director general de Càritas Terrassa

(Bisbat de Terrassa) Aquest dimecres ha mort Francesc Llonch, director general de Càritas Diocesana de Terrassa. Nascut a Castellar del Vallès l'any 1947, ha estat un "home proper, empàtic, atent i amb il·lusió per construir un món millor, més just i que abraci a tothom", expressen des del bisbat de Terrassa. Tot i la malaltia que se li va detectar en el seu moment, ha continuat la seva dedicació a l'Església a través de Càritas fins que les forces li han permès.

Bisbe Cristau de Terrassa: “Hem de superar les diferències”

(Laura Mor –CR/Terrassa) Roda de premsa amb més seminaristes que periodistes. Els joves que avui eren a la sala del bisbat en el moment de fer-se pública la notícia han fet explícita l’estima que tenen al recent nomenat bisbe de Terrassa. El seu pare espiritual, Salvador Cristau Coll, fins ara bisbe auxiliar, rector del seminari i administrador de la diòcesi, passa a ser el nou bisbe de Terrassa.

Salvador Cristau, nou administrador diocesà de Terrassa

(Bisbat de Terrassa) El Col·legi de Consultors de la diòcesi de Terrassa s’ha reunit en sessió extraordinària aquest dimarts al migdia a la Cúria Diocesana per complir el que disposa el dret canònic amb motiu de trobar-se la diòcesi en Seu Vacant (cc. 419 i 421), i ha escollit Salvador Cristau, bisbe auxiliar, com a nou administrador diocesà.

recull de notícies

Veure la fe

podcasts