Vés al contingut

notícies relacionades

Bacardit: “El seminari ha de verificar bons candidats des d’un punt de vista humà i psicològic”

(Laura Mor –CR) Quina formació reben els futurs capellans? Segons apunta Salvador Bacardit en aquesta entrevista, el seminari és una “realitat diocesana que sempre preocupa”. Nascut a Barcelona el 1952, és rector del seminari de Barcelona des del curs 2020-2021, delegat per al clergat d’aquesta diòcesi i formador del curs introductori per als nous candidats de tot Catalunya.

Salvador Bacardit, nou rector del Seminari de Barcelona

(Jordi Llisterri -CR) Relleu encertat en la direcció del seminari de Barcelona. Salvador Barcadit, vicari episcopal, exdelegat de pastoral social i exmissioner, serà el nou responsable de la formació dels capellans de Barcelona i del bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

"El beat Pere Tarrés té molta actualitat pel jove d'avui"

(Glòria Barrete –CR) El 30 de maig de 1942 Pere Tarrés i Claret s'ordena sacerdot. Ho fa amb 37 anys, després de portar alguns anys exercint com a metge i també després d'haver estat metge de campanya amb l'exèrcit republicà atenent nombrosos ferits de les batalles de Valadredo i de l'Ebre.

"Càritas té un llenguatge que entén tothom: el llenguatge de l’amor"

(Càritas Barcelona) “L’evangeli es viu en el treball de Càritas. Gràcies Càritas perquè tens un llenguatge que entén tothom, el llenguatge de l’amor”. Amb aquestes paraules el cardenal arquebisbe de Barcelona i president de Càritas Diocesana de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va inaugurar aquest dijous l’exposició “Càritas, un NO per a ningú.

Veure la fe

podcasts