Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de l'objecció de consciència

(GIEC) Els bisbes membres de la Comissió Episcopal per a la Doctrina de la Fe de la Conferència Episcopal Espanyola van aprovar a la reunió CCLVI de l’1 de febrer de 2022 la Nota doctrinal sobre l’objecció de consciència titulada “Crist ens ha alliberat perquè siguem lliures” (Ga 5,1).

La Salle-URL i Blanquerna-URL llancen un nou grau en Enginyeria de la Salut

(La Salle) Blanquerna i La Salle Campus Barcelona, tots dos membres fundadors de la Universitat Ramon Llull (URL), iniciaran en el curs 2022-2023 un nou grau en Enginyeria de la Salut, el primer a tot l’estat espanyol que combina una formació completa en enginyeria, ciències de la salut, gestió i innovació.

La solitud està directament relacionada amb els problemes de salut mental

(Germanes Hospitalàries) La relació directa entre la prevalença de la solitud i els problemes de salut mental ha estat una de les qüestions cabdals que s'han abordat en el marc de les XXV Jornades d'Actualització en Psicogeriatria, organitzades per l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries i que han reunit més de 600 professionals de tot el món.

Primera pedra al nou edifici del Nou Hospital Evangèlic

(NHE) Ja han començat les obres del nou emplaçament del centenari Hospital Nou Hospital Evangèlic (Nhe) al districte de Sant Martí. L’Hospital, ubicat al seu icònic edifici del carrer Camèlies al barri de Gràcia, canviarà la seva seu per un nou edifici ubicat en una superilla al barri del Parc de la Llacuna i Poblenou, al carrer Ciutat de Granada, 108-110.

La Fundació Pere Tarrés facilita 200 tractaments bucodentals gratuïts a infants i joves en risc

(Fundació Pere Tarrés) Més de 200 infants de famílies en situació de vulnerabilitat que assisteixen als centres socioeducatius de la xarxa de la Fundació Pere Tarrés a Catalunya i les Illes Balears han rebut tractament bucodental gratuït des del 2017. A més, al llarg de tot aquest temps 440 infants i joves han pogut gaudir d’una revisió odontològica també sense cost per a les famílies en el marc de la campanya ‘La teva solidaritat els farà somriure’.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe