Vés al contingut

notícies relacionades

coldplay

Lletres carregades de significat: Coldplay i la seva espiritualitat

CR | La banda britànica Coldplay ja ha il·luminat dues nits seguides l'Estadi Olímpic de Barcelona i encara queden dos concerts més, el d'aquest dissabte 27 i el de diumenge 28 de maig. "Gràcies a Déu per la pluja a Barcelona", manifestava el cantant Chris Martin en el concert de dijous després que tot el dia plogués a la ciutat generant una peculiar i colorida imatge del recinte, ja que 55.000 persones portaven impermeables de tots els colors.

Veure la Sagrada Família amb els dits

(CR) La Basílica de la Sagrada Família amplia l’adaptació del seu museu a les visites per a les persones cegues o amb discapacitat visuals. Aquest dimarts s’ha presentat una nova maqueta tàctil de la Torre de Maria de la Sagrada Família, després de la coronació de la torre real aquest Nadal. La nova peça s’ubica a l’Espai Gaudí i la Natura del museu la Basílica que ja comptava amb diverses peces que es poden trucar i cartells en braille.

Tercera edició de Setmana de la Bíblia

(Setmana de la Bíblia) Del 26 de novembre al 2 de desembre se celebra la III Setmana de la Bíblia, que culmina amb el Diumenge de la Paraula, que correspon al Diumenge primer d’Advent. La Setmana compta amb el suport de la Conferència Episcopal Tarraconense -els bisbes expressaran la importància de la Paraula de Déu en els escrits dominicals del diumenge 2 de desembre- i està promoguda per l'Abadia de Montserrat, l'Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l'Editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana.

panoràmica

Veure la fe