Vés al contingut

notícies relacionades

Veure la Sagrada Família amb els dits

(CR) La Basílica de la Sagrada Família amplia l’adaptació del seu museu a les visites per a les persones cegues o amb discapacitat visuals. Aquest dimarts s’ha presentat una nova maqueta tàctil de la Torre de Maria de la Sagrada Família, després de la coronació de la torre real aquest Nadal. La nova peça s’ubica a l’Espai Gaudí i la Natura del museu la Basílica que ja comptava amb diverses peces que es poden trucar i cartells en braille.  

Pregària ecumènica extraordinària per renovar la casa comuna

(CR) Amb el lema ‘Una casa per a tothom? Renovant l’oikos de Déu’ la basílica de la Sagrada Família acull diumenge la pregària que tanca el ‘Temps de la Creació’. L’acte se celebra coincidint amb la vigília de Sant Francesc i té com a propòsit mostrar que tots els éssers vius comparteixen una mateixa casa.

Tercera edició de Setmana de la Bíblia

(Setmana de la Bíblia) Del 26 de novembre al 2 de desembre se celebra la III Setmana de la Bíblia, que culmina amb el Diumenge de la Paraula, que correspon al Diumenge primer d’Advent. La Setmana compta amb el suport de la Conferència Episcopal Tarraconense -els bisbes expressaran la importància de la Paraula de Déu en els escrits dominicals del diumenge 2 de desembre- i està promoguda per l'Abadia de Montserrat, l'Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l'Editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana.

panoràmica

Veure la fe