Vés al contingut

notícies relacionades

Petjades benedictines: Monestir de Sant Ponç de Corbera

(CR) Continuem la ruta benedictina d’aquest estiu al Baix Llobregat. El monestir de Sant Ponç de Corbera es pot trobar sobre un turó a la ratlla divisòria entre els municipis de Cervelló i de Corbera de Llobregat.

Petjades benedictines: Monestir de Sant Pere del Burgal

(CR) En la ruta benedictina del pare Laplana d’aquest estiu anem a Sant Pere del Burgal. És un antic monestir que es troba al marge esquerre de la Noguera Pallaresa, davant del poble d'Escaló, al Pallars Sobirà.

Petjades benedictines: Monestir de Sant Salvador de Breda

(CR) Una altra presència monacal a Catalunya al centre de la població. Dins de la ruta de petjades benedictines arribem al Monestir de Sant Salvador de Breda, al poble amb el mateix nom de la comarca de La Selva.

Petjades benedictines: Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs

(CR) Les petjades benedictines que resseguim aquest estiu de la mà del pare Laplana ens porten al monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Està situat al bell mig de la població que porta el seu nom, a nou quilometres de Vilafranca del Penedès.

Petjades benedictines: Monestir de Santa Maria de Panissars

(CR) En el dia de la Mare Déu proposem un lloc poc conegut dedicat a Santa Maria dins de la ruta de petjades benedictines. Es tracta de Santa Maria del Coll de Panissars, al cim del coll del mateix nom, tot just a la ratlla per on passa la frontera amb França, entre a els municipis del Pertús i la Jonquera.

Petjades benedictines: Monestir de Sant Genís de Fontanes

(CR) Avui anem a la fins a la Catalunya Nord dins de la ruta benedictina d'aquest estiu. Les propostes del pare Laplana ens porten fins al Rosselló. Allà trobem el monestir de Sant Genís de Fontanes, al poble homònim a la riba dreta del riu Tec.

Veure la fe