Vés al contingut

notícies relacionades

Catalonia Sacra reempren l’agenda amb una activitat al Monestir de Ripoll per als més petits

(Catalonia Sacra) Un taller de titelles servirà als més menuts per conèixer algunes curiositats sobre el Monestir de Santa Maria de Ripoll. Catalonia Sacra inicia el dissabte 5 de setembre les activitats de l'agenda cultural amb aquesta proposta familiar que vol aproximar a pares i fills  a aquesta joia del patrimoni a través d'algunes de les llegendes que l'envolten. El taller començarà a 2/4 de 6 de la tarda i ha estat proposat des del bisbat de Vic.

El bisbe de Vic des de Ripoll: “Siguem artesans de la pau dia a dia”

(Bisbat de Vic) “Treballar ara i sempre per la pau i la llibertat”. És el que va demanar diumenge el bisbe de Vic, Romà Casanova, durant la missa dominical que va presidir al Monestir de Ripoll. El pastor de la diòcesi va voler ser-hi present en aquests moments de dolor i de sofriment per la població.

Comença la restauració de la portalada de Ripoll

(Departament de Cultura) Aquest dimarts s’ha iniciat la intervenció de conservació i restauració de la portalada del Monestir de Santa Maria de Ripoll. El Departament de Cultura, a través del Centre de Restauració del Béns Mobles de Catalunya (CRBMC), dirigeix i coordina l’actuació, que donarà més estabilitat a la portalada a llarg termini i en millorarà la imatge.

panoràmica

Veure la fe