Vés al contingut

notícies relacionades

La revista 'L’Agulla', 90 números de frontissa intereclesial i política

(Laura Mor –CR) Experiències tangibles de fe, relats concrets de cada dia, persones esperançades que formulen un projecte vital lligat a Déu. Les històries i reflexions que publica la revista L’Agulla aviat sumaran 90 números i per a celebrar-ho convoquen una trobada amb els subscriptors pel proper diumenge 1 de juny al barri del Gornal, a l’Hospitalet del Llobregat.

Reconeixement a 'Ciutat Nova' en el seu 25è aniversari

(Focolars) L’any passat 2013 s’han complert 25 anys de vida de la revista Ciutat Nova, l'edició en català de la revista internacional del moviment dels Focolars. Per aquest motiu, el proper dimecres en el marc de la Nit de les revistes i la premsa en català, Ciutat Nova rebrà un reconeixement.

Mozaika: “Una mirada jove” des del judaisme català

(David Casals –CR) El judaisme a Catalunya s’ha transformat en pocs anys. Si fa dues dècades era un moviment bastant monolític, agrupat al voltant d’una única comunitat, ara el formen tot un ventall d’entitats: quatre comunitats (ortodoxes, ultraortodoxes i dues de progressistes) i també diferents entitats culturals, musicals, educatives, d’estudiants i laiques.

panoràmica

Veure la fe