Vés al contingut

notícies relacionades

Pisarello comparteix amb Omella les prioritats socials i ambientals

(CR) Aquest divendres l'arquebisbe Joan Josep Omella ha rebut al Palau Episcopal el primer tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello. A la trobada, la primera que celebren, també hi ha assistit el bisbe auxiliar, Sebastià Taltavull.

250 responsables dels esplais cristians afronten l'any amb ganes i compromís

(Fundació Pere Tarrés) El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés va celebrar dissabte l’Assemblea General Ordinària (AGO) a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador, a Coma-Ruga. Enguany hi van acudir 250 responsables i monitors i monitores de 110 centres d’esplai dels 182 que estan federats al Moviment.

Abadesses i superiores de Catalunya busquen respostes a la crisi dels refugiats

Laura Mor –CR | Volen ampliar coneixements sobre la crisi dels refugiats per tal de donar-hi resposta des de les comunitats. Aquest és l'objectiu de la primera reunió de curs del grup Anawim, que aplega abadesses, provincials, superiores majors, delegades i superiores generals de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC). Aquest dilluns s'han trobat a les Missioneres de la Immaculada Concepció, al barri de la Bonanova, per parlar sobre les causes i les conseqüències d'aquest drama humanitari.

El sector social dels jesuïtes, fort en ajuda i resistència

(Jesuïtes) Sembla que les actituds d’ajuda i resistència són força presents a les entitats que formen part del sector social dels jesuïtes a Catalunya, però voldrien potenciar més aspectes com l’agraïment o la contemplació. És una de les impressions generals que aquest dilluns han compartit els professionals de les diverses entitats, en el marc d'una jornada de formació conjunta sobre l'acció social des de l’espiritualitat ignasiana.

El catequista ha de poder desaprendre per innovar

(CET) La renovació de la formació de catequistes ha centrat l’assemblea del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya (SIC) i les Illes Balears, celebrada de dilluns a dimecres a Ciutadella de Menorca. Aquesta assemblea anual reuneix els delegats diocesans de Catequesi i els membres de la direcció i del diversos departaments del secretariat, i enguany l’ha dirigida Salvatore Soreca, membre de l’Ufficcio Catequistico Nazionale de

La diòcesi de Lleida s'autoavalua esperant nou bisbe

(Bisbat de Lleida) 'Església de Lleida, què dius de tu mateixa?' és el títol de l’Assemblea Diocesana que se celebrarà el matí del pròxim dissabte 30 de maig a la Casa de l’Església-Acadèmia Mariana, on es farà un informe de l’estat actual de la diòcesi. La voluntat del bisbe de Lleida Joan Piris és que sigui la mateixa diòcesi qui elabori un informe sobre la seva realitat i moment, per

Assemblea de Càritas Catalunya a Barcelona

(Tarraconense) Aquest dilluns va tenir lloc a Barcelona l’Assemblea general ordinària de Càritas Catalunya, que va presidir el bisbe delegat de la Tarraconense, el cardenal Lluís Martínez Sistach, juntament amb la Presidenta de Càritas Catalunya, Carme Borbonès i representants de les  Càritas de les deu diòcesis catalanes.

recull de notícies

Veure la fe