Vés al contingut

notícies relacionades

Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

L’Escola Pia d’Igualada inaugura un innovador restaurant pedagògic

(Escola Pia) “Com potenciar la formació dual dels alumnes de cuina i gastronomia i comptar amb possibilitats reals d’inserció laboral?” es van preguntar a l’Escola Pia d’Igualada fa algun temps. La resposta s’ha materialitzat fa unes setmanes en el restaurant l’Atelier, un restaurant pedagògic on s’hi treballen diversos conceptes com l’aprenentatge, el servei, la generositat i el futur laboral de molts joves.

Veure la fe