Vés al contingut

notícies relacionades

Sant’Egidio aposta per un nou model d’atenció a la gent gran

(Roger Vilaclara –CR) “Les residències no són els millors llocs per cuidar els avis”. Ho diu la Comunitat de Sant’Egidio que aquesta setmana ha presentat noves propostes per impulsar un canvi en el model d’atenció i cura dels ancians. Volen aconseguir que la gent gran passi els darrers anys de la seva vida a casa. En la roda de premsa convocada aquest dimecres, la comunitat ha explicat que ha fet arribar la proposta a tots els grups parlamentaris demanant que es creï una comissió al Parlament de Catalunya que treballi aquest nou model.

Celebració de Santa Teresa Jornet a porta tancada

(Bisbat de Lleida. Jordi Curcó) EL bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha presidit aquest dimecres a la capella de las Residència de les Germanetes dels Ancians Desemparats d’Aitona, la Missa solemne de la festa de la seva fundadora Santa Teresa Jornet, nascuda en aquest poble del Baix Segre el 7 de gener de 1843.

Els bisbes animen a retornar a la missa presencial

(CR) Els bisbes catalans animen a tornar a assistir presencialment a missa a les parròquies i llocs de culte. Tot i això, recorden que la “malaltia o qualsevol altra causa greu, com pot ser la que encara estem vivint en moltes regions i comarques” és motiu per unir-se a la celebració dominical a través dels mitjans de comunicació o els canals virtuals.

Veure la fe