Vés al contingut

notícies relacionades

Txus Morata: “Les respostes socials més importants arriben passada l’emergència”

(Laura Mor –CR) Experta en acció comunitària, Txus Morata analitza en aquesta entrevista el potencial social que ha aflorat durant el confinament. També identifica camps d’intervenció urgents. Demana acompanyar i formar els voluntaris que han exercit aquest compromís per primera vegada per no perdre capital social. I també es fixa en els principals escenaris de vulnerabilitat que presenta l’actual emergència social: des de les residències geriàtriques i les persones que pateixen soledat, passant per la infància que ha patit situacions d’estrès i de maltractament.

Com és un bon líder pastoral?

(Laura Mor –CR/Terrassa) Escolta amb atenció, detecta necessitats i acompanya amb actitud de servei. Són trets bàsics d'un bon líder. ESADE, l'escola de negocis dels jesuïtes, i la Cova de Manresa han llançat una proposta al conjunt de diòcesis amb seu a Catalunya per formar en lideratge els rectors de les parròquies. I el bisbat de Terrassa és el primer que s'hi ha sumat.

Barcelona estrena 'El gran dia', successor del documental 'Camí a l'escola'

(Obra Social "La Caixa") Aquest dijous CaixaForum Barcelona ha estrenat en primícia El gran dia, la pel·lícula successora de la gran triomfadora dels premis César 2014 en la categoria de documental, Camí a l’escola, totes dues dirigides pel director francès Pascal Plisson. El documental, distribuït a Espanya per Abordar Casa de Películas, s’estrenarà el 29 de gener a 70 sales de tot el país.

panoràmica

Veure la fe