Vés al contingut

notícies relacionades

joan-hernandez

Joan Hernández, nou secretari general de Religions per la Pau d'Europa

LUCÍA MONTOBBIO –CR | Joan Hernández ha estat escollit nou secretari general de Religions per la Pau d'Europa. Un càrrec que intentarà dur-lo a terme "amb tota l'estima juntament com el de professor de l'universitari, director del Consell Interreligiós-GTER i director diocesà de relacions interreligioses de l'arquebisbat de Barcelona", ha explicat Hernández després de l'elecció.
forum-manresa-2022

El Fòrum Internacional Multireligiós reunirà 51 líders religiosos de 33 països a Manresa

MANRESA 2022 | ‘Cruïlla de Camins’ reunirà 51 persones, líders mundials de la fe cristiana, musulmana, budista, jueva, hindú, bahai’i, shinto o indígena, vinguts de 33 països diferents del món. Aquesta ha estat una de les notícies destacades que han explicat els organitzadors del 'Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022’ aquest dimecres al matí en una roda de premsa per presentar el 'Cruïlla de Camins'.
forum-manresa-2022

La néta de Ghandi, entre els noms confirmats al Fòrum Internacional Multireligiós

MANRESA 2020 | El Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022 ha donat a conèixer els primers noms dels participants de les jornades. Aquesta setmana s'ha anunciat que hi haurà la copresidenta de 'Religions for Peace' i néta de Mahatma Gandhi, Ela Gandhi. Coneguda per ser vista de forma habitual a l’avantguarda del moviment multireligiós global. Destaca especialment per la seva feina contra l’Apartheid a Sud-Àfrica, així com la seva participació en el parlament d’aquest país del 1994 al 2004.

“Els líders religiosos tenen molt a dir i a fer per assegurar la pau”

(Lucía Montobbio –CR) La doctora Azza Karam és la secretària general de Religions for Peace. Religions per la Pau s’ha convertit en la plataforma de lideratge multireligiós més gran que hi ha al món, amb 92 consells interreligiosos nacionals i 6 regionals. Karam també té una Càtedra de Religió i Desenvolupament a la Vrije Universiteit d'Amsterdam.

Veure la fe