Vés al contingut

notícies relacionades

Nadal i els regals: un intent d’explicar-ho als nens

(Carles Armengol-CR) Nadal ha esdevingut una festa o un conjunt de celebracions tant bigarrada de sentits, de gestos, d’activitats, de tradicions pròpies i d’importades... que no ens estranya que pugui arribar a generar fatiga o estrès entre els adults i també entre els nens. Parlant dels més petits, i mentre es vol mantenir un cert element fantàstic pel que fa als regals, pot arribar a fer difícil explicar alhora el tió, el Pare Noel, els Reis o Mags d’Orient, Sant Nicolau...

Més de 1.200 infants han rebut joguines gràcies a la campanya de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) Un any més, i ja en són cinc, més 1.200 els infants i adolescents en risc d’exclusió social dels centres socioeducatius que federa la Fundació Pere han viscut la màgia dels regals que els Reis o el Tió els han deixat aquest Nadal. Enguany, la gran quantitat de joguines recollides també ha permès ampliar el lliurament a d’altres centres oberts i residencials municipals que gestiona la Fundació Pere Tarrés i on també s’atenen infants en situació de vulnerabilitat social.

En marxa diverses campanyes solidàries de recollida de joguines

(CR) Aquest desembre s'inicien diverses campanyes de recollida de joguines per als infants de les famílies i barris vulnerables. L'objectiu és recaptar joguines per Reis i també fomentar els valors altruistes en una societat que està patint la crisi en molts sentits.

panoràmica

Veure la fe