Vés al contingut

notícies relacionades

Dones infrarepresentades. La fotografia de Catalunya Religió pel 8M

(Glòria Barrete, Ignasi Escudero, Jordi Llisterri, Laura Mor –CR) “Tenim i tindrem una especial predilecció per les interlocutores femenines”. Aquest era el deure que explicitàvem fa un any pel Dia Internacional de la Dones. Un any més tard, valorem haver fet passos endavant per pal·liar una insuficient presència de les dones en les informacions del nostre portal. Tot i que reconeixem que encara ens queda molt camí per recórrer.

Neix la revista 'Galilea.153' per apropar la litúrgia als laics

(Laura Mor –CR) El proper dijous 12 d'abril el Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) de Barcelona presenta Galilea.153, una nova revista per treure la litúrgia de la sagristia. Consideren que “és el moment d'obrir portes, de tenir en compte tota la comunitat cristiana i d'arribar als laics”.

Premiats 16 alumnes per dibuixar i escriure sobre la família cristiana

(Arquebisbat de Barcelona) “Cal reconèixer el bon nivell de tots els treballs i l’adequació a la temàtica proposada en les bases del certamen”. Amb aquestes paraules, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, com a president del jurat del premi 'La meva família' s’ha felicitat per la qualitat dels 1.894 dibuixos i redaccions que “reflexionen sobre el paper de la família cristiana en la societat”.

Com es cuina CatalunyaReligió.cat

(CR) Són moltes les persones que en cinc anys de vida del portal CatalunyaReligió.cat alguna vegada s'han preguntat sobre el funcionament de la nostra redacció: l'equip que la conforma, quines tasques assumeix cadascú i quina dinàmica permet informar de l'actualitat religiosa al nostre país 24 hores al dia els 365 dies l'any.

panoràmica

Veure la fe