Vés al contingut

notícies relacionades

"És necessari rememorar la figura de Sant Francesc, un referent de vida sòbria i fraterna"

(Glòria Barrete –CR) De totes les llegendes, tradicions i relats sobre el pas de Sant Francesc per terres catalanes només un document notarial a Girona en té constància. El document històric afirma que l'avi d'un novici va acollir a Sant Francesc a casa seva. Però és molt el llegat cultural que ha deixat a casa nostra. Què hi ha del cert del pas de Sant Francesc per Catalunya? quines fonts i testimonis existeixen?

La persuasió de Ramon Llull

(CR) Aquest proper divendres i dissabte, les facultats de Lletres i filosofia de la UAB, UB i URL organitzen les VII Jornades Acadèmiques interdisciplinàries en el marc de l’Aula Lul·liana de Barcelona.

Nelsa Curbelo, «honoris causa» per la Universitat Ramon Llull

(Catalunya Cristiana) Nelsa Curbelo, pedagoga experta en drets humans i no-violència i directora de l’ONG Ser Pau, va ser investida el 10 de febrer doctora honoris causa per la Universitat Ramon Llull a proposta de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. En una entrevista a Catalunya Cristiana, Curbelo explica el seu treball amb els joves a l’Equador.  Veure més, aquí.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe