Vés al contingut

notícies relacionades

Ràdio Estel aposta per una programació generalista

(Església de Barcelona) Ràdio Estel, l’emissora de l’arquebisbat de Barcelona, ha presentat aquest dimecres la seva programació 2021-22 marcada per una renovació i una aposta per la informació social i religiosa. En un acte celebrat a la basílica de la Sagrada Família, s’han explicat les línies mestres de la nova Ràdio Estel.

"Llevat dins la pasta", nou programa de la Pastoral Obrera a Ràdio Estel

(Pastoral Obrera de Catalunya) Un espai setmanal de 25 minuts per explicar la realitat, les experiències i les vivències a l’entorn de la Pastoral Obrera i el món del treball. Aquesta és la proposta que es concreta en el nou programa setmanal a Ràdio Estel, Llevat dins la pasta, que s’emetrà a partir del proper divendres 20 de setembre a les 17.30 h de la tarda.

Ràdio Estel augmenta la seva audiència

(Ràdio Estel) Segons les dades de l'estudi d'audiències (EGM) que s'han donat a conèixer aquest dimecres, Ràdio Estel té actualment una audiència de 22.000 oients, 9.000 més que en l´últim estudi publicat el més de novembre de l'any passat, i 10.000 oients més que fa un any. Pel que fa l'audiència acumulada, el resultat a dia d'avui és de 39.000 oients, 9.000 més que el passat novembre i 11.000 més que l'any passat en aquestes dates.

Dues periodistes de Catalunya Religió reben el Premi Memorial Bisbe Carrera

(CR) Les periodistes Glòria Barrete i Laura Mor han rebut aquest divendres el Premi Memorial Bisbe Joan Carrera pel monogràfic Joves i Església publicat a Catalunya Religió el passat octubre. La sèrie d’articles ha estat reconeguda en l’apartat “Joventut, Fe i Discerniment Vocacional”, una de les tres modalitats del premi.

Catalonia Sacra estrena nou programa setmanal a Ràdio Estel

(Catalonia Sacra) Catalonia Sacra estrena un programa a Ràdio Estel. Tindrà una part destinada a donar a conèixer els diferents vessants del projecte: agenda cultural, formació, activitat turística i el pes del programa recaurà sobre el patrimoni cultural de l’Església.

Mor Francesc Viñas, primer director de Ràdio Estel

(CR) Aquest dissabte ha mort Francesc Viñas Rexach, primer director de Ràdio Estel, segons informa la mateixa emissora. Actualment era el gerent d'Oncolliga i ha mort pocs mesos després que li fos diagnosticat un càncer de pàncrees.

Omella diu que se sent “cridat a ser constructor de ponts”

(Ràdio Estel) L'arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, ha assegurat aquest dijous, en una entrevista a Ràdio Estel i al setmanari Catalunya Cristiana, que es considera compromès i “cridat a ser constructor de ponts” entre els diversos sectors de l'Església i de la societat.

panoràmica

Veure la fe