Vés al contingut

notícies relacionades

Dani Banegas: “Intento fer palesa la meva fe en cada cosa que faig, entre elles, escriure”

(Xavier Memba –CR) En Daniel Banegas i Cuevas (Barcelona, 1971) és un autor de gènere fantàstic que viu a Granollers i té un estret vincle familiar amb Vallirana. És professor d’educació física en un institut, està casat i té dos fills. L’any 2010, va ser soci fundador de l’associació Esclavitud XXI contra el tràfic de persones, vinculada a la comunitat protestant, i ha exercit com a president d’aquesta ONG fins a l’any 2020.

La Bíblia en trenta minuts

(Xavier Memba –CR) Una cita que se li atribueix a sant Jeroni diu que “Les Escriptures són prou superficials perquè un nen s’hi apropi a beure sense por a ofegar-se i alhora prou profundes perquè els teòlegs puguin nedar sense arribar a tocar mai fons”.

Josep Monells: “Hem de comunicar el cristianisme amb categories contemporànies”

(Laura Mor –CR/Valldoreix) El pastor protestant Josep Monells és un home despert, amb caràcter, i que somriu amb facilitat. El seu esperit enèrgic amaga que aquest estiu farà 83 anys. De perfil diplomàtic, acumula quilòmetres d'experiència internacional. Disposat i disponible, ens acull a l'església protestant de Valldoreix: la darrera de les set esglésies que ha fundat com a pastor. Loquaç, analitza amb la mirada si allò que diu, s'entén. I sí, es fa entendre. Una qualitat imprescindible per a qui insisteix en la necessitat de fer arribar l'Evangeli de Jesús.

panoràmica

Veure la fe