Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació Pere Tarrés proposa als partits un pacte per a la promoció de la infància

(Fundació Pere Tarrés) Establir un pacte de país per a la promoció i acompanyament de la infància a Catalunya que integri de manera transversal tots els agents polítics, socials i econòmics. Aquest és l’objectiu del document que la Fundació Pere Tarrés ha fet arribar als diferents partits que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer quan falten pocs dies per començar la campanya electoral. 

Les biblioteques de la URL creen una parada virtual de Sant Jordi

(URL) Les bibliotecàries i els bibliotecaris de la #URL enguany han volgut celebrar la diada de Sant Jordi d'una manera molt especial, així que han pensat en crear una parada virtual amb propostes literàries per a tothom. 'Quin llibre ens recomanes per Sant Jordi?' és la iniciativa organitzada per la Comissió de Biblioteques per celebrar la Diada de Sant Jordi i no perdre l’oportunitat per parlar de llibres.

Religions en femení: l'agenda del Dia de la Dona

(CR) Alguna cosa es mou. L'agenda dels propers dies de març ve farcida d'actes proposats amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Les religions també preguen i reivindiquen una veu feminista. Algunes propostes del calendari valoren la seva aportació històrica, d'altres apel·len als drets fonamentals de participació, equitat i lideratge amb una mirada actual. Aquí en fem un breu recull.

Pere Tarrés demana prioritzar les polítiques d'infància

(Fundació Pere Tarrés) La Fundació Pere Tarrés ha presentat '15 propostes per a la infància', un document on es reclama que la infància formi part de les prioritats dels programes i les polítiques que resultin de les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 27 de setem

Vedruna demana la complicitat de les famílies en el seu projecte educatiu

(Vedruna) Aquest dissabte entorn de dues-centes cinquanta persones van participar a Vic a la primera trobada de representants d’AMPA i membres dels Consells Escolar de les 36 escoles Vedruna de Catalunya. La trobada va servir per subratllar el paper de les famílies a l'hora d'afrontar els reptes de futur del projecte educatiu que identifica aquesta xarxa d'escoles.

La forma de turisme més antiga

(David Casals i Vila –CR) El pelegrinatge, el viatge religiós, és la forma de turisme més antiga, es troba en pràcticament totes les religions, i la darrera edició del calendari interreligiós que ha editat l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós recorre algunes de les destinacions més emblemàtiques, que repassem a continuació. Hinduisme: set ciutats santes

Veure la fe