Vés al contingut

notícies relacionades

Moussa Bourekba: “El radicalisme no és una religió”

(Blanquerna) En un món explicat només amb titulars o amb polèmiques absurdes com la del burquini que hem viscut aquest estiu i, en general, amb poc temps o poc esforç per voler aprofundir en els temes que ens afecten de ple com el del terrorisme global d'Estat Islàmic, la conversa amb el professor Moussa Bourekba és tot un luxe. Imparteix, des d'aquest curs, el seminari de tercer curs del grau en Relacions Internacionals sobre Orient Mitjà i el nord d'Àfrica.

Gardner, autor de la teoria de les intel·ligències múltiples, rebrà l'honoris causa per la Universitat Ramon Llull

(Universitat Ramon Llull) El proper divendres Howard Gardner, professor i investigador d'Educació i de Psicologia a la Harvard Graduate School of Education i a la Havard University, conegut per ser l’autor de la teoria de les intel·ligències múltiples, serà investit com a doctor Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull, a proposta de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació

Andrea Riccardi obre el tercer simposi internacional sobre el Concili Vaticà II

(FTC) El proper dimecres el professor Andrea Riccardi, fundador de la Comunitat de Sant’Egidio, antic ministre de la República Italiana, Premi Internacional Catalunya (2001) i historiador eminent de la Història de l’Església en els segles XIX i XX, pronunciarà la lliçó inaugural del III Simposi Internacional sobre el Concili Vaticà II: L’Església, misteri de comunió i missió, que organitza la Facultat de Teologia de Catalunya.  

Mossèn Gil rep el títol de Fill Adoptiu de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) "Em sento cofoi". Amb aquestes paraules de satisfacció i agraïment a la Corporació Municipal mossèn Josep Gil començava el seu parlament després de rebre el distintiu de Fill Adoptiu de la ciutat de Tarragona. L'acte es va celebrar dimarts al saló de plens de l'ajuntament.

panoràmica

Veure la fe