Vés al contingut

notícies relacionades

Maristes Lleida: “Hem de ser com els mestres que van creure en nosaltres”

(M. Eulàlia Muntané i Laura Mor –CR/Lleida) Entusiasta, humil i compromès. De petit ja dinamitzava els seus cosins “d'una manera innata”. Joan Pifarré i Vidal és mestre de primària i tutor de cinquè curs al Col·legi Maristes Montserrat Lleida. L'aula, el pati, els passadissos de l'escola són el seu medi natural i així ho transmet en aquesta entrevista en vídeo. Amb ell seguim aquesta petita col·lecció d'entrevistes per conèixer mestres per vocació.

L’Escolania obre les portes als escolans del futur

(Abadia de Montserrat) L’Escolania celebra dissabte 27 de febrer una nova Jornada de Portes Obertes. Aquesta diada festiva està pensada especialment per a nens que estiguin cursant actualment de 1r a 3r d’Educació Primària, i les seves famílies.

L'Escola cristiana destaca el potencial pedagògic dels mòbils a l'aula

(Laura Mor –CR) A les acaballes del segon trimestre el Consell Escolar de Catalunya va aprovar el document 'Les tecnologies mòbils als centres educatius' en què es promovia passar d'una política de censura a promoure el potencial pedagògic dels dispositius mòbils a les aules. En aquesta mateixa línia, la Fundació Escola Cristiana de Cataluny ha convocat la 13a Jornada de Tecnologia Educativa i Fira TIC, que se celebrarà el proper 8 de maig al Seminari Conciliar de Barcelona.

Veure la fe