Vés al contingut

notícies relacionades

Bon any 2018 des de la campanya #TrencantFronteres

(Laura Mor –CR) Quines barreres internes ens impedeixen apropar-nos als altres? I quan es tracta de persones migrants? Sabem crear ponts i buscar espais per al bon veinatge? Això és el que fan cada dia la Fundació Migra Studium dels jesuïtes i SICAR cat de les adoratrius. El proper dissabte 27 de gener el cantautor Esteban Faro oferirà un concert solidari en benefici d'aquestes dues entitats a la sala Luz de Gas. Culminarà així la campanya #TrencantFronteres.

"Si volem vacunar-nos contra els rumors, hem de treballar sobre els prejudicis"

(Càritas Barcelona) La quarta xerrada del Cicle de reflexions entorn de l’experiència del voluntariat que realitza Càritas, va ser impartida per Rodrigo Prieto, fundador i director de Continguts de l’Institut Diversitas, professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, periodista i doctor en Psicologia Social, sota el títol: “Prejudicis, rumors i conv

El director general d'Afers Religiosos explica a Manresa la diversitat religiosa de la Catalunya Central

(Direcció General d’Afers Religiosos) El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, s’ha reunit aquest dimecres amb els mitjans de comunicació convocats a la seu de la Delegació del Govern a Manresa. És el primer viatge que fa a la Catalunya Central per explicar directament les actuacions de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) en la gestió de la diversitat religiosa en aquesta demarcació i a Catalunya.

Veure la fe