Vés al contingut

notícies relacionades

6 propostes dels jesuïtes per a l’Advent

(Jesuïtes) Aquest diumenge 29 de novembre comença el temps d’Advent, un compte enrere que culmina amb la celebració del Nadal. Si l’Advent és temps d’espera, socialment fa mesos que vivim en una constant espera i incertesa: quines mesures entren en vigor o quines s’acaben, com podrem celebrar els àpats de Nadal, quan arribarà una vacuna o quan podrem reprendre la vida quotidiana amb certa normalitat...

Nova guia per seguir l’evangeli de diumenge en família

(Laura Mor –CR) “A Jesús li arriba la notícia que un amic seu està malalt. Ell està amb els seus amics i amigues i es posa trist”. Amb aquestes paraules tan oportunes s’obre el comentari de l’evangeli de diumenge que els jesuïtes ofereixen per pregar en família. És un nou recurs setmanal il·lustrat, amb unes pautes senzilles, per suplir aquests dies que les famílies no podran anar a missa.

Propostes dels jesuïtes en temps de confinament

(Jesuïtes) Propostes com les que presenta el portal pregaria.cat, es fan, en aquests moments, especialment necessàries. En aquests dies de confinament, pregaria.cat continuarà oferint els contiguts habituals, però l'equip farà també un esforç especial per ajudar famílies i persones soles que necessitin una inspiració, una paraula de coratge o de consol. 

Prega-rock, 15 anys trobant Déu en la música contemporània

(Laura Mor –CR) Coldplay, Manel, Shakira o Mishima són alguns dels grups que aplega Eloi Aran en el llibre Prega-rock. 33 cançons amb valors. Aquest estiu farà quinze anys que va crear les primeres pautes d'un material de pastoral senzill i heterodox. Claret n'ha publicat una selecció revisada, dins de la col·lecció 'A cel obert', prologada pel músic i teòleg Pepe Laguna.

El Prega-Rock, ara en llibre

(CR) Després de més de 500 cançons indexades a la xarxa en clau de pregària, ha sortit publicat el llibre Prega-Rock. 33 cançons amb valors (Editorial Claret), de l'autor Eloi Aran. Prega-Rock és una iniciativa pastoral desenvolupada des de la Companyia de Jesús al portal pregaria.cat que posa en diàleg la cançó popular contemporània amb el transcendent, especialment des de l’espiritualitat cristiana.

Veure la fe