Vés al contingut

notícies relacionades

Núria Calduch: “La presència de dones obre horitzons a l’Església”

(Debora Donnini -Vatican News) En una entrevista, la biblista catalana nomenada pel Papa Francesc com a secretària de la Pontifícia Comissió Bíblica -la primera dona que ocupa aquest càrrec- expressa la seva sorpresa i gratitud per aquesta elecció. Núria Calduch és una dona que ha dedicat amb passió la seva vida als estudis bíblics.

El Papa nomena Núria Calduch primera secretària de la Pontifícia Comissió Bíblica

(Laura Mor –CR) Aquest dimarts el Vaticà ha fet públic el nomenament de la primera dona al capdavant de la Pontifícia Comissió Bíblica. El papa Francesc ha escollit la catalana Núria Calduch-Benages, membre de les missioneres de la Sagrada Família de Natzaret, com a secretària d’aquest òrgan consultiu al servei del Magisteri de l’Església i vinculat a la Congregació per la Doctrina de la Fe.

El Papa nomena Núria Calduch membre de la Pontifícia Comissió Bíblica

(CR) La missionera de la Sagrada Família de Natzaret Núria Calduch-Benages ha entrat a formar part de la Pontifícia Comissió Bíblica. Doctora en Sagrada Escriptura, és una de persones més reconegudes en l’àmbit bíblic i una de les poques dones que han guanyat una càtedra a la Pontifíc

Veure la fe