Vés al contingut

notícies relacionades

La teologia valenta de Francesc, en un llibre

(Laura Mor –CR) La Càtedra de Teologia Pastoral Josep Pont i Gol aposta per una teologia provocativa, valenta, capaç d’abordar les qüestions difícils i d’obrir diàleg amb el món. Així es desprèn de la presentació del llibre Francesc, pastor i teòleg.

L'aniversari d'un Papa que ens guia acompanyant-nos

(Andrea Tornielli –Vatican News) El començament del vuitè any del pontificat del papa Francesc cau en un moment dramàtic per a tota la humanitat, cridada a enfrontar la pandèmia de COVID-19. La crida, forta i per a tots, a mantenir la nostra mirada fixa en l'essencial requereix que aquest aniversari se celebri d'una manera diferent a la d'anys anteriors.

6 anys del papa Francesc

(Glòria Barrete –CR) Jorge Mario Bergoglio el 13 de març del 2013 va esdevenir el papa Francesc. Fa sis anys de l'elecció de Francesc com a bisbe de Roma. Una efemèride que ens serveix per rememorar alguns aspectes del darrer any de pontificat que ha hagut d'abordar Francesc.

5 anys de papa Francesc, també amb els joves

(CR) 13 de març de 2013. Milions de persones a través de pantalles de televisió, d'ordinadors, de mòbils o per les ones de les ràdios tenien la vista i l'orella posada al Vaticà. Fumata blanca anunciaven els corresponsals, Habemus Papam, i va començar el pontificat del papa Francesc, avui fa cinc anys.

panoràmica

Veure la fe