Vés al contingut

notícies relacionades

Un milió d’euros a Catalunya en projectes contra la pobresa i l’exclusió social

(Obra Social "la Caixa") L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de més un milió d’euros a 48 projectes socials impulsats per entitats de Catalunya destinats a fomentar la promoció i el desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social. Per demarcacions, el paquet d’ajudes es reparteixen de la següent manera: Barcelona 44 projectes, Girona 2 projectes, Tarragona 1 projecte i Lleida 1 projecte.

Màxim Muñoz: “Quan els drets no es preserven, s’està generant una situació de conflicte permanent”

(Jordi Llisterri – CR) El president de Unió de Religiosos de Catalunya, Màxim Muñoz, va obrir l’assemblea general de la URC d’aquest any amb reflexió plenament l’actual sobre la situació que viu el país. Muñoz es va recordar que els religiosos volen “continuar essent profetes per denunciar les causes de la pobresa, l’exclusió i la fractura social i treballar per eradicar-les”.

Càritas: L'eradicació de la pobresa hereditària és factible

(Jordi Llisterri – CR) Projecte Paidós. Aquest és nom d’un nou programa de Càritas Diocesana de Barcelona per a l’atenció integral i integrada de la pobresa infantil. Les principals innovacions que ofereix aquest programa és afrontar la pobresa hereditària –la que es transmet de pares a fills- des de tots els fronts, el treball en xarxa amb diverses entitats públiques i privades, i l’avaluació reglada dels resultat obtinguts.

panoràmica

Veure la fe