Vés al contingut

notícies relacionades

La trobada d’intel·lectuals catòlics a Poblet planteja quines novetats pot aportar el cristianisme en la societat actual

(CR) El 17 i 18 d’octubre d’enguany va tenir lloc a Poblet la quarta trobada d’intel·lectuals catòlics acollits per l'abat Josep Alegre i per tota la comunitat cistercenca. El tema de la trobada era explorar quina novetat o novetats pot aportar el cristianisme en la societat actual. La trobada va reunir unes vuitanta persones i va alternar moments reflexius i espais de pregària, meditació i convivència en un clima de calidesa i familiaritat molt especial.

Síria i l'Iraq, rere el Festival de Música Antiga de Poblet

(Laura Mor –CR) Tres concerts de música antiga en clau mediterrània i amb un fons transcendent incontestable. Aquest dijous, divendres i dissabte Jordi Savall dirigirà la segona edició del Festival de Música Antiga de Poblet, una iniciativa que vol fomentar el diàleg entre cultures, religions i creences de les ribes de la Mediterrània.

Una Església més arrelada i transparent emmarca l’homenatge a Josep Gil

(Jordi Llisterri –CR/Poblet) “Si alguna cosa som és pel molt que hem rebut, perquè la nostra riquesa sempre ve dels altres, començant per Jesucrist Nostre Senyor”. Així agraïa el teòleg Josep Gil i Ribas l’homenatge cívic i institucional que ha acollit aquest dissabte el Monestir de Poblet.

panoràmica

Veure la fe