Vés al contingut

notícies relacionades

“És necessari foragitar de l'ensenyament el joc polític partidista”

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) “Tothom en parla, però ningú no mostra cap predisposició a bastir pactes d’ampli abast i llarg recorregut que donin l’estabilitat necessària al sistema educatiu. És necessari foragitar del món de l’ensenyament el joc polític partidista”. El president de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), Josep Maria Romagosa, s’expressa amb vehemència.

Obertes les candidatures al cinquè Memorial Cassià Just

(Direcció General d'Afers Religiosos) El DOGC de 8 de maig publica l’ordre de convocatòria i les bases reguladores de la cinquena edició del guardó Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2015.

‘Salillum’, la nova revista de l’ACO

(ACO) L’Acció Catòlica Obrera ha editat aquest març una nova revista, ‘Salillum’, que vol servir de plataforma per expressar idees, reflexions i provocar debat al voltant de les dues fidelitats que vertebren l’entitat: la fidelitat a Jesús fent Església i la fidelitat al món obrer.

Pluralitat, cultura, educació i innovació, en la IV Trobada Interreligiosa Iberoamericana

(GTER) El proper dilluns i dimarts se celebrarà a Mèxic la IV Trobada Interreligiosa oficial Iberoamericana que convoquen el Grup de Treball Estable de Religions (GTER) i Religions per la Pau Amèrica Llatina i el Carib, amb el suport de la SEGIB, el Consell Interreligiós de Mèxic (CIM), l'Institut Mexicà de Doctrina Social Cristiana (IMDOSOC), i la Secretària de Relacions Exteriors de Mèxic (SRE).

El director general d'Afers Religiosos explica a Manresa la diversitat religiosa de la Catalunya Central

(Direcció General d’Afers Religiosos) El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, s’ha reunit aquest dimecres amb els mitjans de comunicació convocats a la seu de la Delegació del Govern a Manresa. És el primer viatge que fa a la Catalunya Central per explicar directament les actuacions de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) en la gestió de la diversitat religiosa en aquesta demarcació i a Catalunya.

panoràmica

Veure la fe