Vés al contingut

notícies relacionades

Discernir els canvis del món actual

(Cristianisme al Segle XXI) Aquest divendres i dissabte, als jesuïtes de Casp, va celebrar-se el XI Congrés de «Cristianisme al segle XXI» que duia per títol Discernir els canvis del món actual.

El crit de Pilar Rahola pels cristians perseguits

(Jordi Llisterri-CR) “La persecució d’una persona per les seves creences és un tema de drets humans, no de religió”. Aquesta és la preocupació que ha portat a la periodista Pilar Rahola a escriure S.O.S. Cristians. La persecució dels cristians en el món d’avui, una realitat silenciada. En la presentació que s’ha fet aquest dimecres a la premsa ha explicat que precisament per això “aquest llibre no l’havia de fer un no cristià”.

La Professió de Fe de Pilar Rahola en els missioners

(Jordi Llisterri –CR) Més que un Pregó va ser una Professió de Fe. De Fe en els missioners però des l'agnosticisme. Pilar Rahola va fer aquest dissabte una defensa del sentit que té avui la tasca dels missioners en el Pregó del Domund d'aquest any que va acollir la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Pilar Rahola farà el pregó del Domund a la Sagrada Família

(Jordi Llisterri –CR) Laica, dona i agnòstica respectuosa. Aquest és el perfil que ha escollit la direcció de les Obres Missionals Pontifícies a Espanya per demanar a la periodista Pilar Rahola el pregó de la Jornada del Domund. Serà a la Basílica de la Sagrada Família el dissabte 15 d'octubre en un acte que presentarà Josep Cuní i presidirà l'arquebisbe Joan Josep Omella.

panoràmica

Veure la fe