Vés al contingut

notícies relacionades

La Jornada Sant Jordi fa potència de la vulnerabilitat

(Laura Mor –CR) Quinze anys de complicitats eclesials compartides. Quinze anys teixint xarxa per una Església sensible als qui més pateixen i compromesa amb el món social i polític. La Jornada Sant Jordi va omplir el dissabte de pensament i de diàleg. Aquesta edició, de la mà de la teòloga Pepa Torres i del filòsof Josep Maria Esquirol. La primera, amb les lluites que busquen alliberar i cuidar la persona. El segon, sobre la capacitat de commoure’s i de ser ferits que conformen la condició humana.

Pilar Lance: “Els salesians no treballem amb el fracàs, sinó amb el futur”

(Laura Mor –CR/Lleida) “Potser amb una pala i amb sorra de platja en comptes de fer-ho amb material de construcció, però estem construint el Regne segur, no podria ser d'una altra manera”. Pilar Lance és educadora social i dirigeix la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Lleida. “L'aposta dels salesians és claríssima: pels joves que estan en una situació de risc i que no tenen opcions en d'altres espais”.

Salesians Sant Jordi reconeixen la tasca de reinserció social de l'empresa Arilfrut

(CR) Aquest dijous els salesians lliuraran el 8è Premi del Centre d’Iniciatives Juvenils contra l’Atur (CIJCA)-Memorial Antoni Mateu a l’empresa Arilfrut, per la seva contribució a la reinserció laboral de persones en situació de risc, en les diferents activitats que s’han impulsat des d’entitats socials, com el Fons Solidari per la Inclusió.

Veure la fe