Vés al contingut

notícies relacionades

Pasqua, dibuixar Déu amb les nostres vides

(Eduard Rey-  Unió de Religiosos de Catalunya) L’home que va dibuixar Déu és el títol d’un article que l’editor Toni Matas ha publicat en ocasió del recent traspàs del dibuixant Picanyol.

Picanyol, l’home que va dibuixar Déu

(Toni Matas –CR) Fa uns anys la Paula, filla del filòsof Josep Cobo, em va veure pel carrer i va dir: “Mira, pare, l’home que va escriure la Bíblia!” i ens vam fer un panxó de riure. La Paula es referia al còmic de La Bíblia dels Nens que jo vaig guionar i en Picanyol va dibuixar. Tots els textos de La Bíblia dels Nens són citacions directes de la Bíblia, així que la meva feina va ser poc més que una concordança.

Mor Picanyol, il·lustrador de la Bíblia dels Nens

(CR) El juliol de 2020, després de quatre mesos de pandèmia, recordava que la frase “no tingueu por” apareix 365 vegades a la Bíblia. El dibuixant i guionista de còmics Josep Lluís Martínez Picañol, conegut com a Picanyol, ha mort aquest dijous amb 73 anys. Des de 2003 va començar a il·lustrar la Bíblia per a còmic infantil i en format DVD.

Quatre autors feliciten el Sant Jordi des de casa

(CR) Quatre autors de les novetats de l’Editorial Claret feliciten aquest any des de casa la diada de Sant Jordi. Josep Roca i Joan Soler, Picanyol, Victòria Molins, i Jesús Ballaz i Mercè Tous, que aquest any porten llibre de testimonis, valors i novel·la.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe