Vés al contingut

notícies relacionades

La cursa solidària de l'Escola Pia recapta més de 20.000 euros abans de començar

(Escola Pia) La cinquena edició de la Pia&Go fa rècord de recaptació econòmica abans del dia de l’esdeveniment. La cursa que organitza l'Escola Pia de Catalunya ja compta amb més de 1.500 participants que han ajudat a aconseguir més de 20.000 euros que es repartiran entre els projectes vinculats a l'educació d'infants i joves en risc d'exclusió. La cursa serà aquest diumenge 7 de novembre a l'estadi d'atletisme Tossols Basil d'Olot. 

Segona edició de la Pia&Go, una cursa saludable i solidària

(Escola Pia) Diumenge 28 d’octubre, al Parc de Can Rius (Caldes de Montbui), l’Escola Pia de Catalunya organitza la 2a. Edició de la Pia&Go, una cursa saludable i solidària oberta a tothom. El repte d’aquest any és arribar als 20.000 km i 1.500 participants. El que es recapti es destinarà íntegrament a programes d’atenció a joves en risc d’exclusió social de les seves fundacions.

PIA&GO: L'Escola Pia surt a córrer per una bona causa

(Escola Pia) Aquest diumenge 29 d'octubre l'Escola Pia de Catalunya va posar-se roba d'esport amb un projecte que reivindica els hàbits saludables i la solidaritat "un binomi capaç de transformar-se en ajudes per a una causa concreta: la PIA&GO".

Veure la fe