notícies relacionades

recull de notícies

veure la fe

Édison Fañanás publica la seva tesi doctoral sobre "Voluntariat i presó"

Édison Fañanás publica amb Claret la seva tesi doctoral sobre «Voluntariat i presó»

Fañanás, diaca actualment resident a Alemanya, ha estat durant molts anys implicat com a voluntari en la pastoral penitenciària de l'arxidiòcesi de Barcelona i posteriorment a la diòcesi de Rottenburg-Stuttgart. La seva tesi aborda dues qüestions clau; com entendre el voluntariat penitenciari avui dia des de l'ètica cristiana, i com entendre el càstig avui dia també des d'una ètica cristiana.

La fe, actitud per entendre les persones

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Quart resum de les Jornades sobre l'aportació social de les religions, amb declaracions de Jónatan Dolcet, Lourdes Perramon, Eunice Blanco i Montse Castellà.

Persones compromeses en diversos àmbits socials expliquen com la seva fe els porta a comprometre’s en diversos serveis per a atendre la gent que més ho necessita. Aquesta vivència religiosa no implica només la dedicació dels seu temps, sinó que valoren especialment l’experiència de transformació personal i de l’entorn.

 

podcasts

propostes

monogràfics