Vés al contingut

notícies relacionades

Pere Borràs demana a l'IQS “posar els talents a favor d'un món millor”

(Laura Mor –CR) “Sant Ignasi parteix de la base que Déu està actuant en la història; però no hi actua Déu únicament, hi ha les forces del mal que s'estan posant les botes. Què ens toca? Col·laborar amb la dinàmica positiva”. És la proposta ignasiana que va defensar el jesuïta Pere Borràs en la tertúlia convocada divendres per la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià.

La Fundació Empreses IQS celebra la seva assemblea

(IQS) Després d'un any pròdig en novetats en tots els àmbits de les activitats de la Fundació Empreses IQS, el passat 2 de juny va tenir lloc l'Assemblea Anual de la Fundació, que va estar precedida per una sessió a porta tancada de la seva Junta de Patrons.

David Jou analitza la tecnologia, les humanitats i la universitat com a fonts d’esperança davant les crisis actuals

(Universitat Blanquerna-URL) Aquest dimecres durant la Diada de Sant Tomàs d’Aquino, David Jou, poeta i catedràtic de Física a la Universitat Autònoma de Barcelona, impartirà una conferència en què examinarà aspectes concrets de l’esperança davant les crisis actuals de la nostra societat, que atorguen un relleu i una urgència especials a la reflexió sobre el futur.

Veure la fe