Vés al contingut

notícies relacionades

“Cal valorar si el col·lapse de l'Església és un punt i final o una nova oportunitat”

(CR) 'Anem al col·lapse? El futur incert de les institucions eclesiàstiques' ha estat el títol de la nova sessió del cicle Espai Obert que organitza l'associació Cristianisme al Segle XXI. La ponència ha estat a càrrec la pastora protestant Marta López i del sacerdot catòlic claretià Pere Codina que han estat presentats per Joel Cortés. 

Neix Effathà per fer pedagogia del fet religiós

(Roger Vilaclara –CR) Obre’t. Aquest és el significat del mot hebreu effathà. Una expressió que fa referència a la crida constant del papa Francesc de treballar per una Església en sortida, oberta als altres.

El Vaticà II i la renovació de l’Església catalana

(Cristianisme al Segle XXI) Aquest dissabte dia 15 va tenir lloc la sisena i última sessió  del curs d’“Espai Obert”, organitzada per l’associació Cristianisme al segle XXI, sobre el tema que encapçala aquesta crònica, a càrrec Pere Codina, claretià, teòleg, sociòleg, documentalista i  director d’El Pregó.

Mossèn Huguet i la força de l'Església catalana

(Jordi Llisterri –CR) "Podria haver seguit la seva trajectòria acadèmica o fer carrera a Roma però va fer una aposta coratjosa i valenta i va decidir fer de capellà de poble. Però no va renunciar a fer de savi", així explicava el sociòleg Salvador Cardús perquè avui podem tenir un recull d'articles de mossèn Jesús Huguet que no han perdut força, interès i actualitat.

panoràmica

Veure la fe

podcasts