Vés al contingut

notícies relacionades

La Pau centra el pregó de Pasqua de Blanquerna

(CR) Pau. Aquest ha estat el missatge del pregó de Pasqua de la Fundació Blanquerna. El pregó d’aquest any l’ha pronunciat el delegat del Jesuïtes a Catalunya, Enric Puiggròs, coincidint amb els 500 anys de la conversió de Sant Ignasi. Un pregó que ha enllaçat l’Any Ignasià i l’espiritualitat ignasiana amb la recerca de la pau i el context social i emocional que ens ha portat la Covid.

Totes les iniciatives religioses de suport a Ucraïna

(CR) Diverses entitats i comunitats religioses han engegat un seguit de iniciatives solidàries o de caire litúrgic i espiritual arran del conflicte bèl·lic a Ucraïna. Són celebracions i pregàries per la pau, manifestacions, actes concrets o punts de recollida d'ajuda humanitària. Moltes d'elles es presenten seguint el desig del papa Francesc que ha convocat una jornada de pregària i dejuni per la pau aquest dimecres de cendra coincidint amb l'inici de la Quaresma.

El Papa visita l’ambaixador rus al Vaticà

(Vatican News) En la reunió que ha tingut lloc aquest divendres el papa Francesc s’ha reunit amb l’ambaixador de Rússia davant la Santa Seu, Alexander Avdeev, per expressar la seva preocupació davant la guerra a Ucrania després dels atacs militars iniciats per Rússia aquest dijous.

panoràmica

Veure la fe

podcasts