Vés al contingut

notícies relacionades

“Amb el suïcidi cal sortir de l’aïllament i buscar ajuda”

(Laura Mor –CR) “Notes que tens un nus a la gola? Pren-te un moment per respirar”. És el consell de l’entrevistada en acabar la conversa. La professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL Clara Gomis és psicòloga i s’ha especialitzat en acompanyament a la mort i al dol, i més concretament en espiritualitat i dol. Compagina la docència amb l’atenció al dol en un centre sociosanitari de Caldes de Montbui.

Bisbe Piris: "Laudato si' és una encíclica social, no sols mediambiental"

(Bisbat de Lleida) El bisbe de Lleida Joan Piris analitza l’encíclica del papa Francesc, Laudato si’, en aquesta entrevista en vídeo que ha concedit a la Delegació diocesana de Mitjans de Comunicació. Aquesta entrevista arriba uns dies abans de l’acte acadèmic que se cele

Patiment cristià a Gaza

(Catalunya Cristiana) La població de Gaza encara no està gaire tranquil·la davant del fràgil alto el foc. Els bombardeigs han destruït desenes de cases i d’edificis, han provocat el pànic entre la població, una pèrdua de vides irreparable i molts danys econòmics. El rector de Gaza, el P. Jorge Hernández, explica que «aquesta guerra ha engendrat un odi i un grau de violència que és realment difícil de definir».

panoràmica

Veure la fe