Vés al contingut

notícies relacionades

Entitats d’Església demanen millors condicions per a les feines de cura

(CR) Tenir cura de les persones vulnerables i fer el servei de la neteja són dues feines essencials. Així ho reivindica el manifest del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya que ha publicat aquesta setmana amb motiu del dia del treballador que se celebra aquest diumenge 1 de maig.

La Pastoral Obrera reivindica el paper de les dones en l’Església

(CR) Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, la Pastoral Obrera de Catalunya ha emès un comunicat en que posa de manifest la major precarització a les que s’ha sotmès a les dones a partir de la pandèmia, i han reivindicat la necessitat d’una perspectiva de gènere en les polítiques públiques i dins de la pròpia Església.

Pastoral Obrera de Catalunya: "Reivindiquem una societat igualitària"

(Pastoral Obrera) Avui, 8 de març, reivindiquem un cop més una societat igualitària on tothom, independentment de la seva identitat de sexe, gènere, edat, orientació sexual, classe social, cultura, religió o ètnia, tingui les mateixes oportunitats per formar-se, treballar i tenir una vida digna. Defensem uns ideals feministes en els quals creiem que el patriarcat ens afecta a totes les persones, homes i dones.

Veure la fe