Vés al contingut

notícies relacionades

Torna la Setmana Santa al carrer i a Catalunya Religió

(CR) Torna la presencialitat a les celebracions de Setmana Santa. Després de dos anys d’anul·lacions i canvis en les festes tradicionals de Setmana Santa a causa de la pandèmia de la Covid-19, enguany els actes tornen al carrer. Un any més, a Catalunya Religió recollim la informació d’aquests actes a Catalunya: les representacions de la passió, les processons i les pasqües. 

Les Passions es reinventen

(Federació Catalana de Passions) “Ha estat una temporada dura, però ens ha fet créixer i reinventar-nos”. Aquesta seria la frase que resumiria l’assemblea de cloenda de la temporada de passions 2021 que va tenir lloc al Teatre de la Passió l’Olesa de Montserrat el dissabte dia 10 de juliol. L’assemblea es va iniciar amb una visita guiada dels assistents al Teatre de la Passió d’Olesa, de la mà Pere Quer i Josep Riera, president i vicepresident de l’entitat olesana.

Federació Catalana de Passions: “Hi haurà temporada de mínims”

(CR) La Federació Catalana de Passions ha anunciat que “hi haurà temporada de Passions”. Adaptades, amb muntatges alternatius i molt “atípica”, la programació de Passions arreu del territori serà de “mínims”, però obrirà les seves portes als més de 15 municipis que conformen la federació. Les passions catalanes s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i normatives imposades per la situació de pandèmia, però han assegurat que duran a terme les seves representacions de la passió i mort de Jesucrist, un element cultural i religiós fortament arrelat a Catalunya.

Tota la Setmana Santa a Catalunya Religió

(CR) Tota l'agenda de Setmana Santa, un anys més disponible a Catalunya Religió. Amb diversos mapes recollin la informació dels actes més rellevants de Setmana Santa a Catalunya: els actes als carrer, les representacions de la passió i les propostes per viure amb intensitat els dies de Pasqua.

Aquesta Setmana Santa orienta't amb Catalunya Religió

(CR) Un any més podreu trobar a CatalunyaReligió informació dels actes més rellevants de Setmana Santa a Catalunya. Cada any un dels continguts més consultats del portal és el mapa de les processons que aquests dies surten al carrer a tots els racons de Catalunya.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts