Vés al contingut

notícies relacionades

Mor Pascual Piles, antic provincial i superior general de Sant Joan de Déu

(CR/Sant Joan de Déu) Amb el seu tarannà obert era més fàcil comprendre el carisma de l’hospitalitat. Aquest dimarts ha mort a Saragossa el germà de Sant Joan de Déu Pascual Piles Ferrando a l’edat de 77 anys i amb 56 de professió religiosa. Piles va ser provincial de la província d’Aragó durant 13 anys i superior general de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu durant 12 anys. Com a provincial, va donar suport a Catalunya Religió en els seus inicis. 

Un llibre recull l'espiritualitat de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu

(Glòria Barrete –CR) Fa 500 anys que l'Orde Hospitalari va iniciar la seva tasca apostòlica. Ho feia amb un hospital amb 400 llits. A Catalunya –a través de la figura de Sant Benito Menni– s'implanta l'orde al carrer Muntaner, en una caseta petita per a nens escrofulosos.

Sant Joan de Déu, l'entrega als altres a través de l'hospitalitat

(Glòria Barrete –CR) El 8 de març l'orde de Sant Joan de Déu celebra la festivitat del seu fundador, Sant Joan de Déu, originàriament anomenat Juan Ciudad Duarte, un home que va sentir la necessitat d'entrega als altres després de diverses crisis personals que van configurar una Institució que avui dia té presència als ci

Veure la fe