Vés al contingut

notícies relacionades

Què són els animadors de comunitat?

(Bisbat de Lleida / Carles Sanmartín) El bisbe de Lleida, Joan Piris, ha nomenat recentment cinc Animadors de Comunitat dels 12 (homes i dones)que enguany han acabat la seva formació a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida (IREL).

Piris reforça el protagonisme dels laics en les parròquies

(Bisbat de Lleida) El bisbe de Lleida, Joan Piris, ha nomenat els primers cinc animadors de comunitat de la Diòcesi de Lleida formats a l’Institut Superior de Ciències Religioses (IREL) i els ha destinat a diferents parròquies, perquè cooperin i treballin en comú amb els preveres, responsabilitzant-se dels àmbits i activitats pels quals han estat formats

Banyoles acull dissabte l’Aplec de l’Esperit més solidari

(SIJ) Per primera vegada l’Aplec de l’Esperit tindrà un especial accent social. La trobada interdiocesana de joves, que se celebrarà a Banyoles aquest dissabte amb el lema És el Senyor!, col·laborarà amb un projecte social de Càritas Catalunya. Es tracta del Servei d’Intervenció Educativa (SIE) que vetlla pel reforç escolar dels alumnes amb més dificultats.

Creix la participació a la trobada anual de comunitats d'immigrants de Barcelona

(CR) La trobada que organitza la Delegació de Pastoral de Social de Barcelona amb les comunitats cristianes d’immigrants cada any té una resposta més amplia i més diversa. Diumenge passat es va celebrar la tercera sortida de “Caminem junts en la diversitat” a Poblet . El 2010 va ser a Montserrat i el 2011 a Lourdes de la Nou i Queralt. En aquesta edició s’hi van apuntar 325 persones, provinents de diverses parròquies i comunitats de l'arxidiòcesi de Barcelona.

panoràmica

Veure la fe