Vés al contingut

notícies relacionades

“El que més segrega és pagar per venir a la concertada”

(Laura Mor –CR) Els representants de la comunitat educativa de l’escola concertada han alertat al Parlament de Catalunya del perill de menystenir “la iniciativa social del país”. Ho han fet aquest dimarts en una compareixença en la Comissió d’Educació, a proposta del PSC. En la intervenció han reivindicat un millor finançament que permeti la gratuïtat de l’ensenyament també a la seva xarxa i han defensat un model de col·laboració público-privada.

Veritat, Justícia i Religió

(Gencat) El proper dimarts 19 de març, a 2/4 de 7 del vespre, el Grup de Treball Estable de les Religions celebrarà de nou la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional al Parlament de Catalunya, amb el lema “Veritat, Justícia i Religió”.

Arcadi Oliveres rep al Parlament el Premi ICIP Constructors de Pau

(Parlament) El Parlament ha acollit aquesta tarda l'acte de lliurament de l'edició d'enguany del Premi ICIP Constructors de Pau, que atorga l'Institut Català Internacional per la Pau, a Arcadi Oliveres, "per la seva incansable dedicació i compromís amb la promoció de la pau, la justícia social, els drets humans i el desarmament, des d'una perspectiva universal". L'acte l'ha presidit Josep Costa, vicepresident primer de la cambra.

recull de notícies

Veure la fe