Vés al contingut

notícies relacionades

El nunci imposa el pal·li a Planellas subratllant la unitat amb el Papa

(Arquebisbat de Tarragona)  El nou Nunci de Sa Santedat a Espanya, Bernardito C. Auza, ha presidit aquest dissabte a la Catedral de Tarragona la missa d’imposició del pal·li a l'arquebisbe Joan Planellas i Barnosell, arquebisbe metropolità de Tarragona. Aquesta celebració ha estat la primera que ha presidit el representant del papa Francesc a Catalunya.

Primera visita del nunci a Catalunya per imposar el pal·li a Planellas

(CR) El proper dissabte el nou nunci del papa a Espanya, Bernardito Auza, participarà en el seu primer acte públic a Catalunya. Auza assistirà a l’eucaristia per imposar el pal·li a l’arquebisbe metropolità de Tarragona, Joan Planellas, que se celebrarà a les 12 a la catedral.

Els bisbes parlen de la imposició del pal·li a l’arquebisbe de Tarragona i de Càritas

(GIEC) El proper dissabte 21 de desembre, a les 12 h, a la Catedral de Tarragona, tindrà lloc una celebració eucarística en la qual es farà la imposició, solemne i pública, del pal·li a l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas. La celebració comptarà amb l’assistència del nou nunci apostòlic, l’arquebisbe Bernardito Auza, així com dels bisbes de Catalunya.

Planellas, amb el papa Francesc per la benedicció del pal·li a Roma

(CR) Com cada any en la festivitat de Sant Pere i Sant Pau el papa Francesc ha beneït en una celebració a Roma el pal·li dels arquebisbes nomenats durant el darrer any. El nou arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, és un dels prelats que ha participat en la cerimònia. El pal·li és l’ornament litúrgic de llana blanca que distingeix els arquebisbes i que expressa la seva singular proximitat amb la càtedra de Pere.

El papa Francesc beneeix el pal·li de l’arquebisbe Omella

(Arquebisbat de Barcelona) “Jo, Joan Josep, arquebisbe de Barcelona, seré sempre fidel i obedient al benaurat Pere apòstol, a la Santa Església Apostòlica de Roma, i a tu, Summe Pontífex, i als teus legítims successors”. Amb aquestes paraules l’arquebisbe Joan Josep Omella ha jurat fidelitat al papa Francesc, successor de Pere, en la missa en la solemnitat de sant Pere i sant Pau que s’ha celebrat aquest dimecres al Vaticà.

Veure la fe