Vés al contingut

notícies relacionades

vaga de fam

“Avui acabem la vaga, però no acaben la campanya ni els seus objectius”

GLÒRIA BARRETE -CR | Després de quinze dies de vaga de fam per demanar la Pau a Palestina i exigir l’aturada de la venda d’armes a Israel, els tres vaguistes i activistes han finalitzat la seva acció. No el seu activisme ni la seva causa, que continua d’altres maneres. Han finalitzat la vaga de fam aquest divendres al matí a l’església de Migra Studium dels jesuïtes, allà on la van iniciar i on han estat convivint aquests dies.

vaga-fam

Una vintena d'entitats d'Església donen suport a la vaga de fam per la pau a Palestina

CR | En un comunicat fet públic aquest dijous, una vintena d'entitats cristianes, entre elles la Fundació Catalunya Religió, donen suport a Llum Mascaray, Martí Olivella i Gabriela Serra, els activistes que des de fa una setmana es troben en vaga de fam. Els militants que viuen amb la comunitat de jesuïtes del carrer Palau de Barcelona exigeixen la pau a Palestina i la fi del comerç d'armes. 

vaga de fam per palestina

Tres militants comencen una vaga de fam als Jesuïtes per exigir la pau a Palestina i la fi del comerç d'armes

AINA ARGUETA -CR | Tres militants de moviments pacifistes comencen una vaga de fam per exigir posar "fi del genocidi a Palestina". En específic, l'objectiu és pressionar per trencar les relacions de comerç d'armes amb Israel i pressionar al govern català i espanyol que doni suport a la denúncia de Sud-àfrica contra Israel davant la Cort Internacional de Justícia de l'ONU sobre el genocidi de Gaza.

Continuen la majoria de pelegrinatges catalans a Terra Santa malgrat la guerra

ROGER VILACLARA –CR | Set grups de pelegrins de tot l'Estat s'han enlairat ja aquest dilluns cap a Terra Santa, malgrat l'esclat del conflicte aquest dissabte entre Israel i Palestina. Hem pogut parlar amb la Comissaria de Terra Santa a Barcelona per confirmar que els pelegrinatges fins a Terra Santa no s'han cancel·lat i que les aerolínies preveuen recuperar la normalitat del trànsit aeri a partir del 12 d'octubre. 

jerusalem-terra-santa

Els Patriarques i Responsables de les Esglésies de Jerusalem s'uneixen en la crida per la pau

CR | Amb l'esclat del conflicte entre Israel i Palestina aquest dissabte, la unió de Patriarques i Responsables de les Esglésies de Jerusalem ha fet un comunicat per condemnar "inequívocament" qualsevol acte bèl·lic dirigit a civils, independentment de la seva nacionalitat, ètnia o fe. "Ens unim per aixecar la nostra veu en unitat, fent ressò del missatge diví de pau i amor per a tota la humanitat", diu l'escrit. 

panoràmica

Veure la fe