Vés al contingut

notícies relacionades

Invulnerables s’escampa per Espanya

El projecte Invulnerables contra la pobresa infantil, i amb Lucía Caram com a cara visible, inicia una nova etapa a Madrid. De la mà del Padre Ángel, president de Mensajeros de la Paz, Invulnerables inicia una campanya per denunciar que a Espanya 1 de cada 3 infants està en situació de vulnerabilitat. Assenyalens que totes els estudis realitzats al respecte indiquen que a Espanya la pobresa es transmet de pares a fills, generant un cercle que provoca que les oportunitats de futus dels més petits es vegin frustrades ja des de l'inici de les seves vides".

Trobada internacional dels "Hospitals de Campanya"

(Viqui Molins)  Un esdeveniment important en la història del projecte Hospital de Campanya de Santa Anna. La setmana passada ens vam reunir per primera vegada les esglésies destinades a aquest projecte en els diferents llocs d'Europa o Amèrica a l’Església de Sant Antón de Madrid. Diverses parròquies que donen resposta a un desig del Papa Francesc: que en les grans ciutat hagi alguna església oberta tot el dia amb l'acolliment a tothom, en especial als més desfavorits. 

Escoltant els pobres

(Claretians) Que els pobres se sentin estimats. És una de les principals preocupacions que ha marcat la trajectoria de la religiosa teresiana Viqui Molins i del Padre Ángel García, fundador de la ONG Mensajeros de la Paz. Aquest és un dels temes sobre el que han dialogat els dos autors del llibre "Déu al carrer" en la presentació que s'ha fet aquest dijous al vespre a la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

"Si no et fiques en embolics, no remous les consciències"

(Llibreria Claret) "Déu al carrer" és un llibre en format epistolar entre la germana Viqui Molins i el padre Ángel García. Es tracta d'una història d'amistat amb un model de vida en comú: l'ajuda als més pobres. Ella des de Barcelona i ell des de Madrid comparteixen confidències, anècdotes i vivències d'una vida dedicada als altres. Com diu ella en el llibre, "la solució no és ocultar-los sinó acollir-los, només així podran començar la seva reinserció”. 

Santa Anna: 24 hores al dia de pregària i acollida

(Jordi Llisterri-CR) Des d'aquest dilluns la parròquia de Santa Anna s'ha convertit en la primera església oberta 24 hores al centre de Barcelona. 24 hores com a espai de pregària i d'acollida, per a la gent sense sostre o per a tot aquell que vol ser escoltat i de pregaria per a tothom. La dimensió espiritual i la social caminen juntes en aquest ambiciós projecte que han batejat com "Hospital de Campanya".

panoràmica

Veure la fe