Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu impulsa 'Cèntims solidaris' per ajudar famílies refugiades

(Solidaritat SJD) La iniciativa 'Cèntims solidaris' de Solidaritat Sant Joan de Déu recollirà microdonatius mitjançant l'arrodoniment de les compres realitzades amb targeta de crèdit. La campanya destinarà els diners recollits a millorar la salut física i emocional de les famílies refugiades acollides a la Llar Sant Joan de Déu de Manresa. Les aportacions es podran fer fins al 2 de febrer a tots els supermercats Caprabo. 

Sant Joan de Déu crea la marca 'Solidaritat'

(Glòria Barrete –CR) Solidaritat. "Adhesió o recolzament incondicional a causes o interessos aliens, especialment en situacions compromeses o difícils". Aquesta és la definició de diccionari, però què és solidaritat per a una Institució que porta aquesta paraula en el seu ADN fundacional?

“Viure l'Hospitalitat ens fa sortir de nosaltres mateixos a la recerca de l'altre”

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu dedica l'entrevista d'aquest mes al germà Eduardo Ribes i a Oriol Bota per parlar d'un dels eixos estratègics de la povincia: la solidaritat. Des de l'últim capítol Provincial i també arran de l'elaboració del Pla Estratègic Provincial, l'Obra Social queda emmarcada en l'eix estratègic solidari de la Província costat de Cooperació Internacional i Voluntariat.

Sant Joan de Déu camina per la gent que queda als marges

(Laura Mor –CR) Córrer o sortir a caminar és una moda indiscutible dels nostres temps. Per oci, per salut i sovint també per batre rècords personals. Però aquest diumenge Sant Joan de Déu ha fet un tomb a qualsevol propòsit individual i ha convocat 10.000 participants en una cursa que tenia una meta col·lectiva ben concreta: recaptar fons per als nou centres socials de la institució i sensibilitzar dels seus projectes d'atenció a persones sense llar, amb problemes de salut mental, amb dependència i infants hospitalitzats.

“La Barcelona Màgic Line és una explosió de solidaritat ciutadana gràcies a la credibilitat de Sant Joan de Déu”

(Sant Joan de Déu) El Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit aquest dilluns la presentació de la segona edició de la Barcelona Magic Line (BML), la caminada solidària de Sant Joan de Déu. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, ha destacat la “credibilitat que genera Sant Joan de Déu” com a clau de l’èxit de la caminada solidària, alhora que ha convidat als barcelonins a participar-hi.

Veure la fe