Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu: “La majoria de vocacions venen pels mitjans de comunicació”

(Laura Mor –CR/Sant Boi de Llobregat) L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu inicia un camí per a la formació conjunta dels novicis de tot Europa. Els germans han inaugurat aquest dissabte un nou noviciat europeu a la ciutat de Brescia, a Itàlia. A primers de setembre ja s’hi van instal·lar els formadors i el servei s’anirà implementant a mesura que avanci el curs escolar.

Sant Joan de Déu, l'entrega als altres a través de l'hospitalitat

(Glòria Barrete –CR) El 8 de març l'orde de Sant Joan de Déu celebra la festivitat del seu fundador, Sant Joan de Déu, originàriament anomenat Juan Ciudad Duarte, un home que va sentir la necessitat d'entrega als altres després de diverses crisis personals que van configurar una Institució que avui dia té presència als ci

L'agermanament de Sant Joan de Déu amb l'Àfrica i l'Amèrica Llatina arriba a les xarxes socials

(OHSJD) Amb l'objectiu de divulgar l'àmplia tasca que desenvolupen els centres de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a la Província d'Aragó-Sant Rafael amb altres hospitals i albergs de la mateixa institució situats a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina, dilluns vinent es posarà en marxa una campanya a través de Facebook i Twitter que permetrà aprofundir en aquests programes de cooperació internacional.

Veure la fe