Vés al contingut

notícies relacionades

Mor Jordi Cervós, primer rector de la UIC Barcelona

(UIC) El doctor Jordi Cervós i Navarro, primer rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), ha mort avui a l’edat de 91 anys. El reconegut doctor català, de renom internacional, va destacar per l’àmplia trajectòria investigadora en el camp de la Neuropatologia.

Mor mossèn Blasi: “Mai se’l va sentir dir res negatiu de ningú”

(Parròquia de Sant Gregori Taumaturg/CR) El dia de Tots Sants de bon matí moria mossèn Ferran Blasi i Birbe, sacerdot de la Prelatura de l’Opus Dei, que després d’una vida intensa de 92 anys, deixava aquest món mentre feia pregària a la Residència on vivia al carrer Joan Sebastià Bach de la ciutat de Barcelona. L’endemà, diada dels Fidels Difunts, es va celebrar la missa exequial a la parròquia de Sant Gregori Taumaturg, presidida pel vicari de la delegació de Catalunya de l’Opus Dei, Ignasi Font.

Mil famílies col·laboren en la recollida d'aliments per al Raval

(Opus Dei) En quinze dies, de l'1 al 15 d'abril, la crida solidària de tres pericos antics alumnes del col·legi La Farga de Sant Cugat del Vallès ha engegat una campanya de recapte d'aliments, #yodoycomidaalRaval, que ha assolit omplir de nou el magatzem d'Acció Social Montalegre al barri del Raval de Barcelona.

Units en xarxa, #noestemsols

(Opus Dei) El confinament continua. No sabem quant de temps. Des de l'inici de les mesures provocades per la irrupció de la pneumònia per COVID-19 han sorgit moltes iniciatives solidàries d'acompanyament a les famílies que han hagut de quedar-se tancades a casa per ajudar a frenar la propagació del virus i el col·lapse dels serveis sanitaris.

Bisbe Vadell: "La vida no és una piulada, demana matisos"

(Opus Dei) Un centenar de sacerdots d’arreu de Catalunya han reflexionat sobre la veritat que “Déu t’estima” en el marc de les 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura celebrades a Premià de Dalt els dies 21 i 22 de gener.

"L'empresa és una comunitat de persones que serveix altres persones"

(Opus Dei Catalunya) L'escola de negocis de la Universitat de Navarra, IESE Business School, ha conclòs a Barcelona la celebració del seu 60 aniversari amb el congrés d'Ètica "L'empresa i les seves responsabilitats socials", en el què hi ha participat monsenyor Fernando Ocáriz, gran canceller i prelat de l'Opus Dei.

Veure la fe