Vés al contingut

notícies relacionades

Opus Dei. “Un home que actua sempre amb llibertat interior”

(CR) El vicari delegat de l’Opus Dei a Catalunya, Antoni Pujals, s’ha sumat al reconeixement de la decisió de Benet XVI, “una renúncia raonada i meditada que manifesta un cop més la seva gran alçada personal, d’home que actua sempre amb llibertat interior seguint la seva consciència, per damunt de les altres consideracions”.

Un miler de persones recorden el pas de Josepmaria Escrivà per Andorra

(Opus Dei) En un assolellat i fred dissabte pirinenc, més d’un miler de persones han celebrat el 75è aniversari del pas del fundador de l’Opus Dei per Andorra amb diversos esdeveniments. Era la freda matinada del 2 de desembre de 1937, quan un grup de vuit persones, després d’haver estat patint fred, fam i por durant dies als boscos, entraven a Sant Julià de Lòria, on pogueren visitar la primera església no profanada que veien en molt de temps.

Un devocionari mòbil per a telèfons i tablets

(Opus Dei) L'Opus Dei posa a la xarxa un nou recurs pastoral. En concret es tracta d'un devocionari mòbil que conté una selecció breu d'oracions i devocions cristianes, i algunes fórmules doctrinals del Compendi del Catecisme de l'Església Catòlica. S’ha fet una selecció de les pregaries més conegudes, tal com es vénen utilitzant en la pietat popular i en les devocions litúrgiques, o en edicions dels bisbes de les diòcesis de llengua catalana.

75 anys del pas d'Escrivá de Balaguer per Andorra

(Opus Dei) Aquest any es compleixen 75 anys del pas del fundador de l'Opus Dei per Andorra. Joan Enric Vives, copríncep d'aquest país i arquebisbe d'Urgell, explica la oportunitat que suposa aquest aniversari per aprendre de l'esperit de reconciliació, que sant Josepmaria va procurar viure i escampar al llarg de tota la seva vida.  Veure més, aquí.

recull de notícies

Veure la fe

podcasts