Vés al contingut

notícies relacionades

Lucía Caram: “La clau de l'educació no és ensenyar sinó despertar”

(Laura Mor – CR) “Som aquí per conspirar” ha anunciat la monja dominica sor Lucía Caram en el marc de la II Jornada Pedagògica Invulnerables, celebrada aquest dijous al CaixaFòrum de Barcelona. Amb el títol 'Descobridors de talents, sembradors d'oportunitats', l'acte ha aplegat dues-centes persones vinculades al món de l'educació.

La Fundació Salut Alta posa les emocions en joc

(Jesuïtes) La Fundació Salut Alta de Badalona, centre del sector social de la Companyia de Jesús, vol oferir un programa d'educació emocional al llarg del curs que inclogui dinàmiques, teràpies psicològiques i tallers d'expressió artística, així com espais de reflexió i acompanyament per a 127 infants i adolescents.

Voluntaris de presons analitzen recursos per a la reinserció dels interns

(Justícia i Pau) Amb l’objectiu de donar a conèixer les dificultats a les quals s’exposen els interns en la seva sortida de la presó, aquest dissabte es convoca el IV Espai Obert de Voluntariat Penitenciari. Organitzat per CEDRE i Justícia i Pau, el programa pretén donar visibilitat als recursos orientats a la reinserció tant de la xarxa pública, com privada.

panoràmica

Veure la fe